Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat in juni 2000 is gestart met één starre verreiker.  Onze onderneming is sindsdien gestaagd verder gegroeid en een bekend gezicht geworden in de regio en in de omringende gebieden.

Onze enthousiaste machinisten zijn allen in het bezit van het “TCVT” en “VCA-1″ certificaat, welke wettelijk verplicht zijn voor het bedienen van de roterende machines. Ons machinepark bestaat inmiddels uit meerdere roterende machines met een gieklengte van    25 meter of meer. Wij werken sinds januari 2004 volgens de richtlijnen van de erkenningsregeling van de VVT.

Als één van de weinige bedrijven in Nederland hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van verreikers. Door deze specialisatie, de specifiek aangepaste hulpstukken en de ervaren machinisten, zijn onze verreikers optimaal inzetbaar. Ook voor niet alledaagse werkzaamheden zoals het plaatsen van elementen in krappe ruimten. U zal snel gewend zijn aan de snelheid en gemak dat Zandbelt Verreikerverhuur u biedt!

Door goede contacten met collega-bedrijven kunnen wij bij eventuele overbezetting of wensen voor een ander type machine, dan wel een onbemande machine, er voor zorgen dat deze geleverd kan worden.