Brugwerkzaam-heden Zwolle

In Zwolle is er een speciale brug voor bussen over het spoor aangelegd; de “Schuttebusbrug”. Bij de afbouw heeft Zandbelt Verreikerverhuur mee mogen werken aan de afwerking van de onderzijde van deze speciale busbrug, ter verbetering van het OV-knooppunt Zwolle.

Gipstransport

Eén van de specialisaties van Zandbelt Verreikerverhuur is het transport van gipsplaten op iedere willekeurige locatie. Met grote nauwkeurigheid kunnen onze machinisten de materialen op diverse hoogten aanreiken, waardoor de werkzaamheden sneller en effcienter verlopen.

Paleis Het Loo Apeldoorn

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse onderhoud, renovatie en uitbreiding. Tegelijk met deze intensieve renovatie vindt een ondergrondse uitbreiding van Paleis Het Loo plaats. Ook Zandbelt Verreikkerverhuur mag aan dit project haar steentje bijdragen door het plaatsen van nieuwe kunstwerken in de paleistuinen, ondersteuning bij tuinaanleg en schilders-werkzaamheden en bij uitzondering transport van museumstukken.

Botenhuis Roei- en Zeilvereniging Daventria

Het botenhuis van “Roei- en Zeilvereniging Daventria” is in verband met project “Ruimte voor de rivier” verplaatst, gerenoveerd en uitgebreid. Zandbelt Verreikerverhuur heeft onder andere ondersteuning mogen bieden bij de renovatie en uitbreiden van het dak.